Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@05:50:08 GMT

برنامه تلویزیونی یا محفلی برای گپ های بولتنی؟!

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۹۵۰۰

برنامه تلویزیونی یا محفلی برای گپ های بولتنی؟!

برنامه سازی برای رسانه ای چون تلویزیون، تابع قواعد و نظم و انضباطی ست که بخشی از آن از ذات کنش رسانه ای اخذ می شود و بخش دیگر آن، از اصول و هنجارهای تربیتی، اخلاقی و نظام معرفتی دست اندرکار آن، تاثیر می پذیرد و مآلا، چارچوبی هدفمند، عقلانی و مبتنی بر تعالی مخاطب (در یک فرآیند رفت و برگشتی) برای خود تدوین می کند و به عنوان چراغ راه، از آن بهره می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه برنامه هفت، برنامه به برنامه، از قواعد و ترتیبات فوق در امر برنامه سازی، دورتر و دورتر افتاده و به محفلی برای گپ و گفت هایی که بیشتر برای بولتن نویسی بکار می روند، تبدیل شده است. دست اندرکاران برنامه هفت، آنقدر در شیوه ی رفتاری نامناسب خود، ذوق زده و خودانگارند که حتی نیاز نمی بینند که در دعوت از مهمانان، به اصل مهم حضور موافق و مخالف، بویژه برای موضوعات و مفاهیم چالش برانگیز و به شدت مناقشه پذیر، توجه کنند. در نتیجه، میزگردهای این برنامه، صرفا با حضور میهمانان موافق با سردبیر و کارشناس/ مجری ها شکل می گیرد. خودشان می گویند و حرف های خود را تایید می کنند و سر ذوق می آیند و با آسودگی سر بالین می گذارند که تکلیف خود را به انجام رسانده اند. 
این سخن تلخ است، اما باید این شرنگ تلخ را بپذیریم که این وضعیت، برنامه ی هفت را در ورطه ای ضد رسانه، ضد مخاطب، ضد نقد و ضد سینما گرفتار کرده است. 
 
انگار در میان مسوولان تصمیم گیر در باره ی چنین برنامه هایی، هیچکس متوجه نیست که حتی اگر می خواهند اهدافی خاص را تعقیب کنند، باید آن هدف ها را با استفاده از زبان و ادبیات و مبتنی بر منطق رسانه محقق سازند. روش های محفلی و شیوه های بولتن نگاری، جز نفاق، نفرت و دشمنی، چندپارگی فرهنگی و اجتماعی و در نتیجه، تعارض با منافع ملی، برآیندی در پی نخواهد داشت.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۹۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  مهدی فرجی تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵» در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش گفت: فصل پنجم این مجموعه یک کار کاملا جاده ای بود و به لحاظ تولیدی کار کردن با این شیوه کمتر اتفاق افتاده است.

وی درباره موضوعات فیلم نامه افزود: «نون خ» همیشه دغدعه گفتن مسایل و دغدغه های مردم را دارد مسایل مانند کولبرها، قاچاق دارو و بحث انرژی اتمی و کارکرد غیرنظامی این تکنولوژی.

فرجی گفت: مجموعه «نون خ» یک روالی دارد که از فصل یک بوده است تقریبا ما برای هر فصل این مجموعه سه یا چهار قصه نویسنده طراحی می‌کند و این قصه‌ها باهم چسبندگی دارد.

در «نون خ ۵» هم نویسنده جوری طراحی کرده که قصه ها پراکندگی نداشته باشد، با صنایع دستی شروع می‌کنیم که در کرمان می خواهیم در نمایشگاه شرکت کنیم، در آنجا با فردی روبه روی می شویم که می خواهد قاچاق پرنده کند به چابهار، در چابهار با ناخدایی آشنا می‌شویم که مشکلاتی برای ناخدا اتفاق می‌افتد و قصه ماهی خاویار در روستا پیدا می‌شود و در مسیر بازگشت روستا با مسدود شدن جاده و بحث جابجایی دارو‌ها مواجه می‌شویم، کلا قصه‌ها به هم کمک می‌کنند و چسبندگی دارد و احساس پراگندگی در قصه وجود ندارد.

وی درباره انتخاب بازیگران هم گفت: در هر منطقه ای که این مجموعه را کار می کردیم از بازیگران همان منطقه استفاده کردیم و این مجموعه باعث شد که خیلی از کسانی که استعداد بازیگری دارند شناخته شوند.

وی در پاسخ به این سوال که کدام یک از فصل های این مجموعه را دوست دارد گفت: فصل یک، سه و پنج را بیشتر دوست دارم، چون کمدی‌های، قصه‌ها و شخصیت‌های جذابتری دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی»
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • تفسیر یک ضرب‌المثل در برنامه تلویزیونی | این ضرب‌المثل درباره افراد متظاهر است | ویدئو
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است